Anyatejet adóknak

Kedves anyatejadó Édesanya!

Sok szeretettel köszöntjük, és Isten éltesse Önöket kisbabájukkal együtt szeretetben, békességben, egészségben, boldogságban.

Köszönjük szépen felajánlását.
Regisztráció után honlapunkról ide kattintva vagy "Anyatejközvetítés" oldalunkról (kizárólag regisztráció után jelenik meg a menüsoron, és így vehető igénybe!) letöltheti a tejadó anyáknak szóló űrlapot.
Kérjük, hogy ezt kitöltve részünkre az csaladvar@gmail.com központi e-mailcímünkre
visszajuttatni szíveskedjék

Ezután adatait rögzítjük, és elérhetőségét kiadjuk egy tejkereső kismamának.
Ha 1-2 héten belül nem jelentkezne Önöknél senki sem a tejért, kérem, mindenképpen jelezzen vissza, hogy egy másik kisbabának fel tudjuk ajánlani.

Az Eszter-lánc Anyatejmisszión keresztül átadott anyatej esetében nagyon humánusnak tartjuk a térítésmentes adományozást, vagy az államinál jóval alacsonyabb árat, hiszen olyan anyatejet közvetítünk, amit nem vizsgáltak be és nincsen laboratóriumi körülmények között pasztörizálva, vagy nem is begyűjtésre fejték. Javasoljuk még a dologi juttatást (pelenka, játék, fürdető, ruha vagy bármi egyéb, amire szükségük van), a tároló edény kifizetését vagy megegyezés szerinti árat.

A drága anyatejgyűjtő alkalmatosságok kiváltására javasoljuk a patikában beszerezhető kenőcsös dobozt. Ennek fedele is van, méretben több fajtát is lehet kérni, és ugyanúgy sterilizálható, mint az Aventes pohár, viszont árban jóval kedvezőbb, csak pár tíz forint.

Kérem, hogy a részletesebb információért olvassa el Anyatej Kisokosunk
vonatkozó fejezeteit.


Közvetítői díj

Az „Eszter-lánc” Anyatejmisszió egy non-profit szervezet, tehát nem nyereségszerzés céljából végez közvetítői tevékenységet. A közvetítési díj független a közvetített anyatej mennyiségétől vagy a kiadott címek számától. Minden hozzánk forduló anyától, függetlenül attól, hogy keres vagy kínál anyatejet, egy jelképes összeget kérünk, amit a költségeink fedezésére fordítunk. Továbbra is önkéntes munkát végzünk, költségeink ellentételezésére és hírverésre fordítjuk a befolyt összeget.

A közvetítési díj: 3.000,- Ft
Ezért 3 hónapig közvetítünk címeket.
Ha az összeg befizetése az Ön számára nehézségekbe ütközik, kérem jelezze.

Ingyen felajánlott anyatej esetében az átadó anyától nem kérünk semmilyen díjat. Ebben az esetben az anyatejet kapó fizeti az összeg másfélszeresét (min. 4.500,- Ft).

A díjak a telefonálás, levelezés, internet, szóróanyagok, honlapkészítés költségeit hivatottak fedezni.

Ha úgy érzi, hogy forintban kifejezve ennél többet segítettünk és lehetősége van rá, természetesen ennél nagyobb összeggel is támogathatja munkánkat! Természetbeni, dologi adományokat (telefon, internet, nyomdai költségek, irodai kellékek, mellszívó gépek, stb.) is elfogadunk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A befizetett összegről számlát állítunk ki, illetve az adományként érkezett összegről az adószám, név, cím feltüntetése mellett adóigazolást állítunk ki. Ez az év végi adóbevallásnál beszámítható.

Számlaszámunk: 11600006-00000000-22807290

Köszönjük minden anyatejhez jutott és még kereső kisbaba nevében is.ingyenes webstatisztikaKeresés a honlapon
Elérhetőségeink
2008.07.10.

Telefon: +36-20-9527358 hétköznap 9-17 óráig
E-mailcím: csaladvar@gmail.com
www.anyatejmisszio.hu
Cylex Silver Díj
Google Pagerank m�r�s, keresooptimaliz�l�s
Látogatóink száma