Kevés a tejem!

Segííííítséééééééég!!!!

"Segítséééég! Kevés a tejem! Éhesen visít (vagy éhezve alszik) a babám a karomban……és nem jön egy csepp tej se a mellemből! Mellszívóval sem. Már mindent kipróbáltam, különböző bogyókat, teákat, leveseket, midenfélét, amit a szomszédasszony/barátnő/nagynéni tanácsolt, és mégsem elég. ”

Mielőtt feladná, kérem, olvassa el a végéig, Önnek készítettük, hogy segíteni tudjunk és a kisbabájának. Mi is voltunk hasonló helyzetben, és átérezzük kétségbeesését, elkeseredettségét, fájdalmát és könnyeit.

Higgye el, szinte minden édesanya átéli ezt a borzasztó érzést, előbb vagy utóbb, egyszer vagy többször, átmenetileg vagy tartósan, első vagy sokadik baba szoptatása esetén is, nincs egyedül a problémájával: ez bárkivel, bármikor előfordulhat, még akkor is, ha mindent jól csinál a mama is és a baba is. Az élet, és különösen az élet továbbadása, tartogat nem várt próbákat mindenki számára – valószínűleg így érünk mindent kibíró és minden helyzetet megoldó édesanyákká.

Az legfontosabb tanácsok ebben a sorrendben:

Nyugodjon meg, mert nagyon SOK MINDENT LEHET TENNI, hogy több teje legyen!

Ön jó anya, bárhogy oldja is meg szoptatási problémáját!

Higgye el, a babája ÖNT úgy szereti a legjobban, amilyen : ha nem tudja az eredetileg megálmodott módon táplálni, akkor is ÖNT szereti a világon a legjobban, már most ebben a pillanatban is.

Van segítség, lesz tej: vagy saját, vagy mástól kapott, de lesz!.

Tanuljon meg fekve szoptatni, így ,,legálisan" juthat nyugalomhoz!

Zárjon ki az életéből egy jó időre minden zavaró tényezőt:
* azokat, akik nem hisznek a sikerében, hanem állandóan ,,megmondják",vagy kételkednek Önben, vagy féltik a babát az Ön módszereitől, megkérdőjelezik az anyaságát!

* Ne vegye fel a telefont, vagy tegye le gyorsan valami fontos elintéznivalóra hivatkozva!

Most nem kell meghallgatnia mások kudarcait és rémtörténeteit sem! Önnek attól még sikerülhet, hogy a barátnőjének, vagy az anyukájának nem sikerült! A kudarc sohasem genetikusan ,,öröklődik", hanem szellemileg!

Van megoldás! Mi segítünk!
Tudnunk kell, hogy az anyatejhiány melyik lépcsőjén áll! Esetleg nem pótlásra, csak egy kis bátorításra szorul! Ezt megtudhatja , ha elolvassa az Anyatejhiány fokozatai című fejezetünket, melyet a szövegre kattintva érhet el.


Kérjen segítséget a háztartásban, a testvérek ellátásához, ÉS PIHENJEN!
Az
Otthon Segítünk Alapítvány önkéntesei a háztartásban és a gyermekek körül is segítenek. Várják, hogy segíthessenek.ingyenes webstatisztikaKeresés a honlapon
Elérhetőségeink
2008.07.10.

Telefon: +36-20-9527358 hétköznap 9-17 óráig
E-mailcím: csaladvar@gmail.com
www.anyatejmisszio.hu
Cylex Silver Díj
Google Pagerank m�r�s, keresooptimaliz�l�s
Látogatóink száma